schuim interieurs

Onze werkwijze

Komt u met een schets op de achterkant van een bierviltje of met een complete CAD tekening? Wij kunnen u helpen!

Alle opdrachten zijn welkom. Of het nu gaat om grote of kleine aantallen. Dankzij onze diverse manieren van werken, kunnen we iedereen van een gepaste oplossingen voorzien.
Als de klant met kant en klare CAD-tekeningen (technische 2- of 3D tekeningen die direct kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld de waterstraalmachine) komt, inclusief alle specificaties, dan kunnen we direct aan de slag.

Mocht de klant wel de afmetingen weten, maar niet de beschikking hebben over een CAD-tekenprogramma, dan kunnen wij dit verder verzorgen.

Als het geval wil dat de klant alleen met een idee komt, dan stappen we graag in het creatieve proces. We denken mee over de mogelijkheden en haalbaarheid van het project. We verzorgen de eerste tekeningen om de klant een idee te geven hoe het er uiteindelijk uit gaat zien.

Mocht dit tot tevredenheid zijn dan gaan we over tot het maken van een prototype, waarbij er één eindresultaat wordt gemaakt om te beoordelen of dit de beoogde kwaliteit heeft. Zodoende werken we nauw samen met de klant om tot een goed eindproduct te komen.

 

Het aanleveren van potloodschetsen, PDF of CAD bestanden het is allemaal geen enkel probleem. Ook zonder tekening of met alleen de fysieke spullen kunnen wij u goed helpen.

Schuim interieurs potloodschets
Schuim interieurs Cad bestand
Schuim interieurs fysiek voorbeeld